Πύργος Πετρέζα

Χώρος Εκδηλώσεων και Οινοποιείο

  • HTML
  • Κειμενογράφηση
  • Web Design

Ο πέτρινος Πύργος Πετρέζα είναι ένα εντυπωσιακό και φιλόξενο οινοποιείο. Ένας χώρος που έχει δημιουργηθεί με πραγματικό μεράκι, ιδανικός για επαγγελματικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, με ένα κελάρι γεμάτο κρασιά από τους αμπελώνες του πύργου.

Όταν επικοινώνησαν μαζί μας οι άνθρωποι του Πύργου Πετρέζα μας παρουσίασαν ένα flash site που είχαν φτιάξει πρόσφατα, το οποίο δεν ανταποκρινόταν στις λειτουργικές τους ανάγκες. Το παλιό τους website δεν προκαλούσε τον επισκέπτη να το εξερευνήσει, δεν ήταν προσβάσιμο από smartphones και tablets και δεν έδινε βασικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες τους, το χώρο και τους αμπελώνες του Πύργου.

Προχωρήσαμε στην δημιουργία αυτής της νέας σελίδας με κύριο στόχο να κερδίσουμε το ενδιαφέρον του επισκέπτη με την πρώτη ματιά. Μία φιλόξενη και λειτουργική ιστοσελίδα, με σωστή δόμηση και ανάλυση της πληροφορίας που θα αναδείκνυε την υψηλή αισθητική και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του Πύργου Πετρέζα. Δημιουργήσαμε ένα website που δίνει την ίδια αίσθηση που είχαμε και εμείς όταν επισκεφθήκαμε τον χώρο και προσφέρουμε τις πληροφορίες που θα λάμβανε κάποιος αν μιλούσε μαζί με τους ίδιους τους ανθρώπους του Πύργου.

Η λειτουργικότητα της ιστοσελίδας στηρίζεται σχεδιαστικά στην περιήγηση του επισκέπτη σε μια κεντρική σελίδα, όπου μπορεί να πάρει άμεσα και εύκολα μια πλήρη εικόνα για τον Πύργο και μέσα από ένα απλό και λειτουργικό μενού να πλοηγηθεί σε επιμέρους τομείς όπως η Οργάνωση Εκδηλώσεων, το Οινοποιείο, οι Αμπελώνες, Η Ιστορία του Πύργου και τα Νέα από τις εκδηλώσεις που διοργανώνει.

Η γραμματοσειρά που χρησιμοποιήσαμε είναι η open sans από την συλλογή των Google fonts και αναπτύσσοντας συνολικά το site σε html 5 εξασφαλίσαμε τη σωστή προβολή του στα περισσότερα λειτουργικά συστήματα των smartphones και tablets. Το website pyrgospetreza.gr λειτουργεί ήδη ως το κεντρικό μέσο ενημέρωσης και επικοινωνίας του Πύργου Πετρέζα με τους συνεργάτες, τους φίλους και κυρίως τους νέους πελάτες που γνωρίζουν τον μαγευτικό αυτό χώρο μέσα από το website που δημιουργήσαμε.