Ας δημιουργήσουμε μαζί μια ιστορία,
όχι άλλο ένα website

Η Radial σχεδιάζει και αναπτύσσει websites και οργανώνει online καμπάνιες από το 2003 έχοντας αναγνωριστεί πολλές φορές για το έργο της1. Το μεγαλύτερο βραβείο μας μέχρι σήμερα είναι η ικανοποίηση των συνεργατών μας και η επίτευξη των στόχων που θέτουμε για το κάθε έργο.

Η δύναμη της Radial στηρίζεται στην συστράτευση της αισθητικής με την τεχνογνωσία και στην εκλεκτική χρήση των εργαλείων επικοινωνίας της νέας ψηφιακής εποχής. Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρουμε σχεδιάζονται και υλοποιούνται από μια οργανωμένη ομάδα επαγγελματιών με μεγάλη εμπειρία στην ηλεκτρονική επικοινωνία και εξαιρετική διάθεση για δημιουργικές συνεργασίες.

  • 01. αναλύουμε
  • 02. δομούμε
  • 03. σχεδιάζουμε
  • 04. αναπτύσσουμε
  • 05. βελτιώνουμε
  • 06. προωθούμε

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε εργαλεία δουλειάς. Χτίζουμε συνεργασίες.

Οι έξυπνες ιδέες, το μοντέρνο design και ο σωστός προγραμματισμός είναι απλά οι βάσεις της δημιουργίας στο Internet, αλλά δεν αρκούν. Η παρουσία σας στο Internet θέλει μια ολοκληρωμένη, σταθερή συνεργασία με επαγγελματίες που έχουν γνώμη, γνώση και γόνιμες ιδέες. Θέλει δουλειά με αποτέλεσμα. Η παρουσία σας στο Internet θέλει διάρκεια, συνέπεια και σταθερή εξέλιξη.

Στη Radial δημιουργούμε εργαλεία προβολής και προώθησης υπηρεσιών και προϊόντων. Websites που παράγουν καθημερινό έργο. Website που πρωταρχικό τους στόχο έχουν να ικανοποιήσουν τους επισκέπτες τους και όχι μόνο τους δημιουργούς τους.

Our works highlights the brave new world of our partners.

  1. Websites της RADIAL έχουν βραβευθεί στα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφισης (ΕΒΓΕ), τα διεθνή Website AWWWARDS και τα Ευρωπαϊκά Lovie Awards, ανάμεσα σε άλλα. Η RADIAL συμμετέχει σε συλλογικές δραστηριότητες για την προώθηση του Web Design και της γραφιστικής με ομιλίες, συμμετοχές σε κριτικές επιτροπές βραβείων και παρουσιάσεις του έργου της σε Ελλάδα και Κύπρο. Τον Νοέμβριο του 2004 συμμετείχαμε ως ομιλητές στην πρώτη Ημερίδα για το Web Design στην Ελλάδα και το 2005 δώσαμε μια διάλεξη με θέμα «Εισαγωγή στην CSS για Web Designers» σε ημερίδα της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας. Το 2007 παρουσιάσαμε την δουλειά μας στο Πανόραμα Οπτικής Επικοινωνίας στην Κύπρο και αργότερα την ίδια χρονιά στο Πανόραμα Ελληνικού Designστην Αθήνα. Το 2011 η Radial συμμετείχε στο πρώτο DIGITIZED, την μεγαλύτερη διοργάνωση για την δημιουργικότητα στα ψηφιακά μέσα.