-ισμός

Χώρος Τέχνης

  • HTML
  • Εταιρική Ταυτότητα
  • CMS
  • Λογότυπο
  • Web Design

Ο -ισμός είναι ένας νέος χώρος εκδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας, στο Γκάζι. Σχεδιάσαμε την οπτική του ταυτότητα και δημιουργήσαμε ένα δυναμικό website ενημερωτικού χαρακτήρα.

Το website και η οπτική ταυτότητα του χώρου -ισμός θέλαμε να ταιριάζει με την αισθητική του χώρου, ο οποίος έχει ένα ιδιαίτερο ρετρό χαρακτήρα που έρχεται σε μια ενδιαφέρουσα αντίθεση με τον μοντέρνο χαρακτήρα των εκδηλώσεων τέχνης που φιλοξενεί.

Σχεδιάσαμε ένα λογότυπο εμπνευσμένο από την τυπογραφία και τις ταμπέλες της παλιάς Αθήνας και το συνδυάσαμε με έντονα καθαρά χρώματα σε ένα αφαιρετικό περιβάλλον που αναδεικνύει τα κείμενα και τις φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις και τα έργα τέχνης που παρουσιάζονταν στον χώρο.

Η βασική ιδέα για το website ήταν μια ροή άρθρων βασισμένων στις φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις που θα μεταφέρουν την ατμόσφαιρα και τον σφυγμό του χώρου. Τα άρθρα συνδέονται με ένα δυναμικό ημερολόγιο που βοηθάει τον επισκέπτη να δει τις εκδηλώσεις με βάση την ημέρα που θα επισκεφτεί τον χώρο ή και να ελέγξει την διαθεσιμότητα του χώρου, αν ενδιαφέρεται να τον κλείσει για μια μελλοντική του εκδήλωση. Παράλληλα με τα δυναμικά ενημερωτικά άρθρα σχεδιάσαμε σελίδες που παρουσιάζουν αναλυτικά τον χώρο και τις υπηρεσίες που προσφέρονται.

Το website είναι δυναμικό και υποστηρίζεται από ένα εύχρηστο CMS που έχει δημιουργηθεί για να εξυπηρετεί αποκλειστικά τις ιδιαίτερες ανάγκες του συγκεκριμένου website.