Εκδόσεις Ίκαρος

Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο

  • Ηλεκτρονικό κατάστημα

Στο νέο ikarosbooks.gr παρουσιάζουμε τον υπέροχο κόσμο των εκδόσεων Ίκαρος μέσα από ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο. Ένα βιβλιοπωλείο στο οποίο μπορείς να αγοράσεις βιβλία σε έντυπη ή ψηφιακή μορφή, να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για τα βιβλία και τους συγγραφείς τους και να ενημερωθείς για τις σχετικές εκδηλώσεις. Το νέο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ίκαρος σέβεται την ιστορία και τον χαρακτήρα του εκδοτικού οίκου και τον εντάσσει στο σύγχρονο ψηφιακό τοπίο.

Ο Ίκαρος είναι ο εκδοτικός οίκος της γενιάς του '30 και των ελληνικών Νόμπελ λογοτεχνίας. Είναι ο εκδοτικός οίκος που κατέχει ηγεμονική θέση στον μεταπολεμικό εκδοτικό κόσμο και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να πρωτοπορεί.

Στο ikarosbook.gr συγκεντρώσαμε όλο τον κόσμο του Ίκαρου και προτείναμε νέους τρόπους επικοινωνίας με το αναγνωστικό κοινό.

- Προκειμένου να διευκολύνουμε τη διαχείριση και δημοσίευση περιεχομένου, ενσωματώσαμε λειτουργίες, websites και blogs που στο παρελθόν λειτουργούσαν ανεξάρτητα. Το website για τα παιδιά βιβλία καθώς και το blog των εκδόσεων Ίκαρος, ενσωματώθηκαν στο νέο διαχειριστικό σύστημα και παρουσιάζονται με εναρμονισμένα με το υπόλοιπο website.

- Οι χρήστες έχουν τώρα ένα προφίλ στο οποίο καταχωρούνται τα στοιχεία χρέωσης, το ιστορικό των αγορών τους, τα Ebooks που έχουν αγοράσει καθώς και οι τίτλοι που έχουν επιλέξει ότι θέλουν να αγοράσουν μελλοντικά.

- Διαμορφώσαμε το διαχειριστικό μας σύστημα (Radial CMS) ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες ενός ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου.

- Ενσωματώσαμε στο CMS και το σύστημα διαχείρισης των newsletter και σχεδιάζουμε μια σειρά από custom newsletters.

- Δημιουργήσαμε ένα website φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης και τα Social Media. Εφαρμόσαμε τεχνικές SEO (Search Engine Optimization) και SMO (Social Media Optimization) ώστε να καλύψουμε άμεσες και μελόντικες ανάγκες online marketing.

- Δημιουργήσαμε ένα responsive website. Όλο το περιεχόμενο και οι λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου του eshop, προσαρμόζεται σε κάθε ανάλυση tablet ή smartphone, προσφέροντας μια φιλική εμπειρία χρήσης από όποια συσκευή και αν το επισκεπτόμαστε.

Το ikarosbooks.gr είναι ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο που αναδεικνύει την αισθητική και το περιεχόμενο των βιβλίων που παρουσιάζει και σέβεται τους επισκέπτες του.