Κωνσταντίνος Βήτα

Μουσικός

  • HTML
  • Blog
  • CMS

Ο Κωνσταντίνος Βήτα είναι συνθέτης και στιχουργός. Τον γνωρίσαμε στις αρχές του '90 μαζί με τους Στέρεο Νόβα και συνεχίζουμε να παρακολουθούμε το έργο του μέχρι σήμερα μέσα από προσωπικά άλμπουμ, συναυλίες και μουσική για τον κινηματογράφο και το θέατρο.

Για το επίσημο site τού Κωνσταντίνου Βήτα ο στόχος ήταν να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα που θα πρόσφερε ενημέρωση, ενώ παράλληλα θα λειτουργούσε ως μια διαδραστική περιήγηση στον ποιητικό κόσμο του δημιουργού.

Πέραν της μουσικής, το υλικό που είχαμε στα χέρια μας ήταν στίχοι, λόγια, σχέδια, βίντεο και μια σειρά από φωτογραφίες με μια έντονη ατμόσφαιρα, χαρακτηριστική στο έργο του καλλιτέχνη. Αποφασίσαμε ότι το υλικό αυτό θα έπρεπε να παίξει και τον πρωταρχικό ρόλο στο site. Το δικό μας design θέλαμε και να υποστηρίζει διακριτικά και να αναδεικνύει το έργο του. Θέλαμε να δώσουμε την ευκαιρία στον Κ.Β. να δημιουργήσει ένα νέο κανάλι επικοινωνίας με το κοινό του, μια νέα πλατφόρμα έκφρασης του πολύπλευρου ταλέντου του.

Το website ολοκληρώθηκε, αλλά δεν λειτούργησε ποτέ επίσημα. Για τους φανατικούς οπαδούς του Κωνσταντίνου Βήτα, κυκλοφορεί και ένας screen saver που δημιουργήσαμε και θα τον βρείτε στο CD που συνοδεύει το τελευταίο του βιβλίο από τις εκδόσεις Οξύ.